vrijdag 21 januari 2011

Muziekgebouw aan ’t IJ

Met de overname van de gehele horeca-exploitatie van Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam heeft Verhaaf Party Catering een nieuwe dimensie aan haar activiteiten toegevoegd.
Verhaaf is al sinds de opening – ruim 5 jaar geleden - zeer regelmatig actief in dit spraakmakende gebouw voor de verzorging van de catering tijdens diverse evenementen, maar sinds het begin van dit jaar heeft zij daar de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken in Star Ferry, het restaurant van deze muzieklocatie, aan toegevoegd.
In het verlengde van deze ontwikkeling heeft Verhaaf ook de exclusieve rechten verworven van alle partycatering die in de toekomst in Muziekgebouw aan ’t IJ zal plaatsvinden.
“Verhaaf heeft zich de afgelopen jaren een betrouwbare, betrokken en kwalitatief sterke partner getoond bij de catering van grote en kleine evenementen in Muziekgebouw aan ’t IJ. Naast uitstekende catering en dienstverlening besteedt Verhaaf veel aandacht aan duurzaamheid door efficiënt om te gaan met transport en afvalverwerking en het gebruik van biologische, eerlijke producten en recyclebare materialen”; aldus de heer Boudewijn Berentsen, Zakelijk directeur Muziekgebouw aan 't IJ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten